Schouw & Co. vinder specialpris for bedste midcap-regnskab

 

Ved en konference i Industriens Hus den 9. september 2015 uddelte DI og FSR - danske revisorer årets årsrapportpriser. Schouw & Co. vandt specialprisen for bedste årsrapport for et small/midcap-selskab.

 

”Der er hastig udvikling i årsrapporteringen for de største virksomheder, og en række small- og midcap selskaber har i de senere år eksperimenteret med at udarbejde rapporter, som ikke blot slavisk følger kravene i IFRS og årsrapportloven, men med inspiration fra de bedste udarbejder interessante og spændende rapporter, som fokuserer på det relevante og væsentlige.”

Sådan introduceres specialprisen for bedste årsrapport, der uddeles til de mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Dommerkomiteen, der er sammensat af eksperter fra revisionshusene, aktieanalytikere og regnskabsansvarlige i udvalgte C20-selskaber, har lagt vægt på, at årsrapporten er gjort interessant, letlæselig og både ledelsesberetningen og noterne er præsenteret interessant.

Sammen med DFDS og Simcorp var Schouw & Co. nomineret til prisen for bedste eksempel fra en small/midcap virksomhed. Ved prisuddelingen onsdag den 9. september 2015 i Industriens Hus løb Schouw & Co. med sejren. Blandt begrundelserne for tildelingen nævnte dommerkomiteen:

”Årsrapporten for Schouw & Co. har en god og læsevenlig ledelsesberetning, som er kort med beskrivelse af det relevante og kun det væsentligste. Der er en separat beretning og beskrivelse for de enkelte døtre med tal og forventninger. For selve regnskabet skal det særligt fremhæves, at noterne er grupperet efter væsentlighed med både kommentarer og praksis placeret i noterne. Der er understøttelse af få og simple grafer og tabeller, som virkeligt er relevante.

CFO i Schouw & Co., Erik Weimar Rasmussen, udtaler: ”Vi er i Schouw & Co. meget stolte over at modtage anerkendelsen fra DI og FSR. Vores årsrapport udarbejdes i et lille og dedikeret team bestående af blot en håndfuld personer, der har som mål at lave en årsrapport af meget høj kvalitet. Vi forsøger hvert år at gøre det lidt bedre end sidste år, og årsrapporten for Schouw & Co. er i løbende forandring og forbedring.”

 

 

CFO i Schouw & Co., Erik Weimar Rasmussen, modtager årsrapportprisen for bedste small/midcap-regnskab ved prisuddelingen i Industriens Hus.

Del