Direktørskifte i BioMar

17/9 2014

Torben Svejgård, som har været CEO for BioMar siden 2008, har ønsket at fratræde sin stilling for at hellige sig en karriere som bestyrelsesmedlem på fuld tid.

Han afløses på posten som CEO af Carlos Diaz, som i dag er Vice President i BioMar med ansvar for regionerne Americas og Continental Europe. Overdragelsen af opgaverne vil ske gradvist hen over 4. kvartal 2014.

Carlos Diaz er chilener, 45 år gammel og har en både veterinær og ledelsesmæssig baggrund. Carlos Diaz har siden 2000 været ansat i BioMar, hvor han efter en stærk karriere i den chilenske organisation har overtaget ansvaret for aktiviteterne i Americas og Continental Europe samt for virksomhedens forretningsudvikling.

Overdragelsen af det overordnede ansvar som CEO for BioMar er således en naturlig fortsættelse af Carlos Diaz’ hidtidige karriere samtidigt med, at et veltilrettelagt generationsskifte med erfarne kræfter fra den eksisterende organisation giver den bedst mulige sikkerhed for en fortsættelse af de seneste års succesfulde udvikling af BioMar.

 

Aktieselskabet Schouw & Co.

Jørn Ankær Thomsen             Jens Bjerg Sørensen

Bestyrelsesformand                Adm. direktør

 

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til adm. direktør Jens Bjerg Sørensen på telefon +45 86 11 22 22.

 

Del